A csoda benned él, a varázslat Te magad vagy!

Szeretünk cimkéket, bélyegeket ragasztani az évekre. Azt mondjàk az okosok 2016 embertpróbáló karmikus év volt, egy biztos nem volt egyszerű. Nekem 2015 volt a padló éve, talán minden értelemben, lelki, anyagi és érzelmi káosz mellé bónuszból még pánikbetegség és depresszió is társult, de még a gödör mélyén is titkon hittem, hogy talpraàllok, ez volt 2016, és miközben én gyógyultam gyógyult a világ is.

Hidd el! Lehetséges!

2017 a káoszból a teremtés erejét választottam, a ki nem mondott, és meg nem álmodott álmait valósítottam meg. Többen mondják rózsaszín szemüvegen nézem a világot. Legyen ez az ő nézőpontjuk.

Amit én megtanultam/megtapasztaltam, hogy az ACCESS valóban a lehetséges eszközök tárháza, és az ERŐDBE emel, csak Te kellesz hozzá és választásod!

Soha NE add fel. Csak akkor, ha bélyeg van rajta! Erősebb vagy, mint hiszed, bölcsebb, mint gondolod és kreatívabb, mint képzeled!

Sokszor csak egyetlen lépés kell, ahhoz, hogy Rád találjon a Csoda. Ez lehet egy apró lépés, ami előtt már régóta toporogsz, vagy egy óriási ugrás, ami hirtelen talál Rád.

Ha mozgásban maradsz, nem tévedhetsz. Érezd az Erődet, érezd a lehetőségeidet és érezd a képességeidet!

Minden ilyen helyzet egy lehetőség. Lehetőség arra, hogy elengedjük mindazt, ami nem szolgál már minket, hogy helyébe lépjen valami újabb, valami tisztább, valami mélyebb.

Szóval: Ne add fel, mert hit nélkül nem megy!

Pont ezért add fel! Oda, ahová tartozik! Mert hit nélkül nem megy.

Higgy Önmagadban és higgy valami Tőled nagyobban is – tudván hogy biztonságban vagy és szeretve vagy!

Milyen lenne a világ ha elismernéd magad?

A varázslat Te magad vagy?

Hajlandó vagy-e felfoghatatlan, definiálhatatlan, botrányosan fenomenális és káprázatos lenni?

Hajlandó vagy a túlon-túl is túl teremteni?

Szeretettel,