A forrás Te vagy

Az Access eszközei, és úgy általában a tudatosság, bár alkalmasak hirtelen problémamegoldásra, mégis alapvetően arról szólnak, hogy felépíts egy olyan hozzáállást, egy olyan tudatosságot, éberséget, ami megadja neked a választás szabadságát, és az erőd felvállalását hosszútávon.

Keresnek időnként emberek azzal, hogy tűzoltás szerűen, hamar-hamar csináljunk valamit, tegyek csodát. Senki életének a teremtése nem az én dolgom. A varázslat forrása sem vagyok. Rámutatni tudok olyan pontokra, ahol képes vagy felfedezni valami mást, és belépni az erődbe, és ez időnként varázslatnak hat. Ezt is csak akkor tudom megtenni, ha van kérdésed és nyitottan felvállalod, megmutatod ami van benned. Olyan nincs, hogy “jöttem, szerelj meg”, meg olyan sem, hogy “mit látsz rajtam, miben kéne változnom?” Mivel nincs ítélkezés, nincs nézőpont arról, hogy neked milyennek kéne lenned, felőlem azt teszel és úgy működsz, ahogy akarsz! Ha ellenben megmutatod, hogy pontosan miben akadtál el, mi az, ami valójában fontos neked, akkor esély van, hogy hozzájáruljak a választásodhoz, amit neked kell meghozni!

Rengeteg embernek változott meg az élete a velem való találkozások során, mivel ránéztek arra, hogy nekik mi működik, és tök jó,hogy lehettem ebben katalizátor. És előfordulnak azok is, akik rám tolnák a felelősséget. A személy, aki az összes energiáját inkább abba tolja, hogy valakit hibáztathasson, a saját életének teremtése helyett, sokaknak ismerős. Nem hibáztatom őket, ez is egy választás. Talán egyszer választanak mást. Addig meg mutogassanak tovább!

A változás néha pillanatok alatt lezajlik. Az access eszközei alkalmasak arra, hogy évtizedek terhét egy pillanat alatt letegyük, ha megvan bennünk a teljes sebezhetőség és hajlandóság. Ugyanakkor ez egy munka. Az access támogatásával 6 éve lépegetek előre, és havonta képzem magam tovább. Már nem tüzet oltok, problémát oldok meg, hanem teremtek, új lehetőségeket fedezek fel. Viszont ehhez kitartás, elszánás és folyamatos munka és önismeret szükséges. Ezt senki nem spórolhatja meg.

Válassz! Tegyél magadért! Használj ki minden lehetőséget! Ne állj le! És szánj rá időt, hogy felépítsd a platformot, amiről az életed csodává válik! Mert léteznek csodák, csak néha meg kell értük dolgozni! És mindig tudd: a facilitátor, a terapeuta nem forrása a változásodnak, “csak” katalizátora. A forrás te vagy!

Forrás: Palacskó András