A nézőpontod teremti a valóságodat

“A nézőpontod teremti a valóságodat.” – mondja Gary Douglas az ACCESS alapítója.

Az életedet azok az erők irányítják amit TE igaznak hiszel, és igazságként beépítesz a mindennapjaidba.

Mindaz aminek nagyobb teret engedünk, azt éltetjük energiával. Te mit veszel észre magadon először? Észreveszed-e rögtön,hogy egy CSODA vagy? Észreveszed-e, hogy minden csodálatos ami körülvesz téged,és minden érted van, és tanítani akar!? Látod-e, hogy mennyi minden van ami örömmel töltheti el a szívedet?

A jót, a szeretetet, és a tanítást veszed észre ha rátekintesz az életedre, vagy azokra az érzésekre reagálsz, és azonosulsz, ami elhiteti veled, hogy az élet gonosz, és igazságtalan, betegséggel, és félelemmel teli csúf, és csak a szenvedést érdemeljük, és a jót mindig csak más kapja, mert én nem érdemlem meg.

Ha csak ezt látod, mit veszel észere, mit látsz ha az életedre tekintesz? Attól függ, hogy TE mit tartasz igaznak,és fontosnak az életedben. Milyen érzelmi energiákat engedsz be magadba, és engeded, hogy hatással legyenek az életedre.  A gondolataid, és az érzéseid csak is a szemléleteddel együtt fognak változni! Ha másra helyezed a fókuszt, amire a figyelmedet irányítod, és amit látni akarsz! Hiszen mindenki boldog akar lenni, szeretetet akar kapni, és jól akarja magát érezni. De ahhoz, hogy kapjunk nem elvárnunk kell, hanem magunkban kell megteremtenünk minden jót.  Utána, ha magunkkal békében vagyunk, észrevesszük azt a sok szeretetet, jóságot, amit az élettől viszonzásként kapunk. Vagy is magunktól kapjuk nem igaz? Mert csak is azt kapjuk az életben, amit magunkban megteremtettünk, legyen az jó,vagy netán kevésbé kellemes!

A jó hír az, hogy van választásod! És bármilyen és az életed épp most, hidd el, választhatsz mást! De ehhez Te kellesz!

Választod-e önmagad? … tudod, a nézőpontod teremti a valóságodat! Mi az amit választhatsz? Amit egyedül Te választhatsz? Mi az a hozzájárulás ami egyedül csak Te lehetsz itt és most a bolygón?

 

Szeretettel,