Access Consciousness – egy új nézőpont

Access Consciousness®

A tudatosság és egység mindent magába foglal anélkül, hogy ítélkezne felette. A tudatosság az a képességed, hogy jelen vagy az életed minden pillanatában anélkül, hogy ítélkeznél magad, vagy bárki más felett. A képesség, hogy mindent befogadsz, semmi felett nem ítélkezel, és megengeded az egész Univerzumnak, hogy az legyen, ami. Ha semmit nem bírálsz, akkor annak látod a dolgokat, amik, nem annak, amik akarod, hogy legyenek, vagy amiknek lenniük kellene, hanem csak annak, amik. Ebből a térűrből át tudsz alakítani és meg tudsz változtatni mindent, és meg tudsz teremteni mindent, amit kívánsz, jobbat, mint amid jelenleg van, és többet, mint amit elbírsz képzelni.

Az Access Consciousness®-ben minden arról szól, hogy hozzásegítsen ahhoz, hogy tudatában legyél azon képességednek, hogy végtelen módon észlelsz, tudsz, létezel és befogadsz. Mindig arra biztatunk, hogy tudd, amit tudsz. Amikor mindegyikünk belép a saját nagyszerűségébe, végtelenül nagyobbá válnak a lehetőségek is, amelyeket ez teremt.

Az Access Consciousness® használatával képes vagy arra, hogy megváltoztasd a világot és megváltoztass mindenki mást is magad körül azzal az energiával, ami lehetsz. Ha belépsz egy terembe, ami tele van olyan emberekkel, akik pánikban vannak, az energiád képes eloszlatni a pánikot, ha hajlandó vagy erre. De hajlandónak kell lenned annyira hatalmasnak lenni, hogy semmi se állíthassa meg a tudatosságot, ami vagy.

Mi van, ha az ajándék és a változás, amire a világnak szüksége van, az az, hogy te önmagad legyél?

Forrás: hun.accessconsciousness.eu

 

HA SZERETNÉL ACCESS CONSCIOUSNESS TÉMÁBAN MÉG TÖBB INFORMÁCIÓT, AJÁNLOM A KÖVETKEZŐ OLDALAKAT:

Az Access hivatalos központi odala: www.accessconsciousness.com

A hivatalos magyar oldal: www.hun.accessconsciousness.eu

Az Access blogja: www.access-consciousness-blog.com

Access videók (számos ingyenes): www.accessconsciousness.tv