Access Testkezelés

A testünk emlékezik. Mindenre, ami valaha történt vele, eltárolta ezeket az információkat. A testednek saját tudatossága is van, megkérdezheted, és válaszol. Mi van, ha mindazok a dolgok, amiket  problémaként, betegségként éltél meg, mégsem azok? Mennyit változna a tested és az életed csupán ettől?

„…. és finoman azt mondtam a testemnek, hogy szeretnék a barátod lenni. Vett egy mély lélegzetet, és azt felelte, hogy egész életemben erre vágytam….”

Mi lenne, ha csak most, csak ma azt mondanánk a testünknek, hogy  „itt vagyok, éberebb leszek ma rád, jelen leszek veled, tőled és mindentől és mindenkitől hajlandó vagyok hozzájárulást befogadni” Mit teremtenénk ezzel?

Ha a testeddel azonosítod magad, akkor korlátozod a lehetőségeidet. Ha próbálod meg/letagadni a testedet, akkor úgyszintén. Az Access testkezelés segítségével le tudod bontatni ezeket az önbántalmazó korlátokat.

Évezredek óta bántalmazzuk a testünket azzal, hogy nem ismerjük el a tudatosságát, és mindenféle nézőpontot erőltetünk rá. Az Access testkezelések megerősítenek abban, hogy felfedezd a saját éberségedet erősítik azt a képességet, hogy végtelen lényként érzékelj, tudj, létezz és befogadj. Lehetővé teszik, hogy egyedi hozzájárulás, katalizátor legyél a változáshoz, ami meg tudja változtatni az életed minőségét, de még a bolygónk életét is.