Gyermekek és az access bars

A gyerekek fantasztikus hozzájárulás minden tanfolyamhoz! Teljesen más síkon mozognak fogékonyabbak a kezelésre (gyorsabban reagálnak rá, és gyorsabban is tanulják meg!

LEHET-E GYEREKEK ÉS CSECSEMŐK BÁRJAIT FUTTATNI?

A gyerekek és a csecsemők fantasztikusan reagálnak a bars kezelésre. Abból a szempontból, hogy sokkal hajlandóbbak arra, hogy hirtelen változást engedjenek meg a testükben és a lényükben egyaránt. Meg kell említeni, hogy a gyerekeknél sokkal gyorsabb a folyamat. Gyakran ők maguk érzékelik, hogy a kezelés közben mikor “van készen” az adott pont, és mikor mehetünk tovább egy másikra. A csecsemők még ennél is gyorsabbak!

MEG TUDJÁK-E TANULNI A GYEREKEK A BÁROK FUTTATÁSÁT?

Természetesen! Mivel a gyerekeknek kevesebb elképzelésük van arról, hogy mi lehetséges és mi lehetetlen, nagyon hatékonyan, kevesebb korláttal futtatják mások bárjait. Habár a gyerekek kisebb testben élnek, gyakran sokkal hatalmasabbak és erősebbek hajlandóak lenni, mint a körülöttük élő felnőttek. Láttál már gyereket, aki egy egész teremnyi ember figyelmét irányítja?

Szóval, ha gyermekeddel együtt jössz nem akadály! Sőt ha gyermeked önállóan is fogékony rá, akkor előzetes egyeztetés után önállóan is jöhet! Gyermekek részvétele 15 éves korig díjmentes!

További olvasnivalót itt találsz ebben a témában:

Az Access Bars megváltoztatja az iskolában rosszul teljesítő / viselkedő gyerekek életét

A Bars jótékony hatásai a gyermekekre/családokra