Rólam

Kormanik Andrea vagyok, Access Bars® facilitátor.

2004-ig a médiában dolgoztam.
2002-ben új úton indultam el – megtanultam a Spirituális Választerápiát.
2005-ben találtam rá a MA-URI® masszázsra, ami gyökeresen megváltoztatta az életemet, az élethez való hozzáállásomat is.

A masszázs mellett a kozmetikus szakmában olyan hivatást találtam, ami folyamatos kihívások elé állít ma is, mert szinte napról-napra változik, fejlődik. Ez olyan munka, amivel szebbé, jobbá és harmonikusabbá tehetem a Te életedet is.

2013-ban találkoztam először az Access Bars® kezeléssel. 2014 óta dolgozom vele, nagyon élvezem. 2015 tavaszán hivatalosan regisztrált oktatója is lettem ennek a csodálatos módszernek. Ismereteimet azóta is folyamatosan bővítem az Access Consciousness® rendszerén belül.

Az Access lehetséges eszközök, választások tárházát mutatja meg, hogy az erődbe emeljen. Segít abban, hogy elismerd, azt a tudást, ami benned van. Ebben én segítőd lehetek, akivel össze tudsz hangolódni, aki közel mer menni a fájdalmadhoz, aki lehajol és segít felemelkedni, és felülemelkedni, aki szeretettel fordul feléd, és erődbe emel.

Ha úgy érzed, hogy ez megindít Benned valamit, ha az utad felém vezet, akkor szeretettel várlak akár kezelésre, akár workshopra vagy egy képzésre.