Access Bars

Emlékszel még, hogy ki voltál mielőtt a világ megmondta, hogy ki vagy?

Szinte mindenkinek vannak olyan traumái, blokkjai, akadályai, amin dolgozik, de ragaszkodik hozzájuk, nem tud tovább lépni. Ezeknek a hatékony elengedésében segít ez az Access Bars® kezelés. Kipróbálhatod, milyen az, amikor valóban felszabadulsz.

Ha itt az idő a változásra, de nem tudod, hogyan indulj el, itt van egy eszköz, ami hatalmas hozzájárulás lehet az életed minden területéhez.

Az Access Bars® az Access Consciousness® alaptanfolyama, amit a világ több, mint 170 országában oktatnak képzett facilitátorok (Bars® facilitátorok – BF). Számos további tanfolyam (Alapozó és COP, testkezelés képzések) elvégzésének alapfeltétele, hogy részt vegyél egy Bars® kurzuson.

A Bars® 32 pont a fejen, melyek mindegyike egy-egy életterülethez kapcsolódik, úgy, mint pénz, kontroll, kreativitás,szex, test, gyógyítás, éberség, öröm, bánat, öregedés, kapcsolatok teremtése stb. A pontok érintésével elengedhetjük azokat a korlátozó hiedelmeket, elképzeléseket, ítéleteket, amik megakadályozzák, hogy az adott életterület úgy működjön, ahogy szeretnénk.

Amikor előre eldöntöd, hogy mi lehetséges a világban, mi lehetetlen, és szilárd elképzelésed van arról, hogy az élet hogyan működik, semmi nem tud megmutatkozni az életedben, ami nincs összhangban ezekkel az elképzelésekkel. Minden gondolat, elképzelés, döntés, hiedelem, érzelem, amit rögzítettél, megszilárdítja az energiákat, és ez korlátozza azon képességeidet, hogy bármit megváltoztass az adott életterületen. Ha az energiát megváltoztatod, megváltozik az is, ahogyan az adott életterület megmutatkozik. Ha megérintik a bárjaidat, gyengéden, erőfeszítés nélkül tudod elengedni ezeket a korlátozó tényezőket.

Legrosszabb esetben úgy érzed majd, mintha egy jó masszázst kaptál volna. Legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Az Access Bars® kezelés egy egynapos tanfolyam keretében sajátítható el.


A TANFOLYAMON….

 minden résztvevő megtanulhatja, hogy hogyan találja meg könnyedén az Access Bars® pontokat, és hogyan érintse azokat

 minden résztvevő két kezelést ajándékoz, és kettőt fogad – hogyan lehetne még ennél is jobb?

 megismerkedünk az Access Consciousness® néhány eszközével, amelyek azonnal használhatóak arra, hogy változást generáljunk az életünkben

 mindenki kap egy kézikönyvet, és további anyagokat, melyek segítséget nyújtanak ahhoz, hogy a tanfolyam után Access Bars ® kezelőként dolgozhass


Ha a tanfolyamot három különböző facilitátornál elvégzed, regisztráció után magad is hivatalosan Access Bars® facilitátorrá válhatsz.

Befektetésed önmagadba 54.000 Ft
Ismétlőknek, valamint 16-19 éves korig 27.000 Ft
Gyermekeknek 15 éves korig ingyenes.