Access Bars

Emlékszel még, hogy ki voltál mielőtt a világ megmondta, hogy ki vagy?

Szinte mindenkinek vannak olyan traumái, blokkjai, akadályai, amin dolgozik, de ragaszkodik hozzájuk, nem tud tovább lépni. Ezeknek a hatékony elengedésében segít ez az Access Bars® kezelés. Kipróbálhatod, milyen az, amikor valóban felszabadulsz.

Ha itt az idő a változásra, de nem tudod, hogyan indulj el, itt van egy eszköz, ami hatalmas hozzájárulás lehet az életed minden területéhez.

MIT JELENT PONTOSAN AZ ACCESS BARS?

Gary M. Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát (az Access Consciousness alapmodulja), mely a fejen és részben az arcon található 32 pont megérintésének, lefogásának kombinációin alapul. Ezen pontok (BAR-ok) mentén futó energia sávok raktározzák el az összes, valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses lenyomatát. Amikor a BAR-okat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek számos meghatározó területről.

MI TÖRTÉNHET VELED, HA FUTTATJÁK A BAR-JAIDAT?

A kezelés hatására azonnali változást tapasztalhatsz a kapcsolataidban, anyagi helyzetedben, kreativitásodban, önértékelésedben, érzelmi és egészségi állapotodban, több rugalmasságot érezhetsz az eddig erősen bekontrollált területeiden, oldódnak a fix nézőpontjaid az öregedéssel, betegségekkel, a testeddel, szexualitásoddal, általad felállított életviteli szabályokkal kapcsolatban.
Gyermekeknél pedig azonnali pozitív változás állhat be a viselkedésükben, a tanuláshoz való hozzáállásukban, a kapcsolataikban stb.

ÉS MIT ADHAT MÉG SZÁMODRA EGY KEZELÉS?

– csökkenti a stresszt az életedben
– a testednek könnyedséget és örömet ajándékoz
– oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok
– emelkedik általa a tudatossági szinted
– segít koncentráltnak és fókuszáltnak lenni az életben
– javulhat az egészségi állapotod

– az összezavarodott gondolatok kisimulnak
– a kapcsolataid gyógyulnak
– reggelente kipihentebb ébredést ad, napközben pedig több energiát
– mély relaxációhoz segít
– a gyerekek iskolai eredményeit javíthatja
– képessé válsz általa a befogadásra és elfogadásra

Amikor előre eldöntöd, hogy mi lehetséges a világban, mi lehetetlen, és szilárd elképzelésed van arról, hogy az élet hogyan működik, semmi nem tud megmutatkozni az életedben, ami nincs összhangban ezekkel az elképzelésekkel. Minden gondolat, elképzelés, döntés, hiedelem, érzelem, amit rögzítettél, megszilárdítja az energiákat, és ez korlátozza azon képességeidet, hogy bármit megváltoztass az adott életterületen. Ha az energiát megváltoztatod, megváltozik az is, ahogyan az adott életterület megmutatkozik. Ha megérintik a bárjaidat, gyengéden, erőfeszítés nélkül tudod elengedni ezeket a korlátozó tényezőket.

Legrosszabb esetben úgy érzed majd, mintha egy jó masszázst kaptál volna. Legjobb esetben az egész életed megváltozik.

HOGYAN TÖRTÉNIK A KEZELÉS?

Masszázságyon, fekve. Hihetetlenül tápláló és relaxáló folyamat.