Teremted az életed?

Teremted az életed? Azt választod, amire vágysz, vagy inkább arra figyelsz, hogy igyekezz elkerülni, nem választani mindazt, amire nem vágysz? Milyen lenne az életünk, ha afelé haladnánk, amire igazán vágyunk?

Egy ideje írom ezt a bejegyzést, de valamit mindig átírok rajta, ideje útjára engedjem, így ha nem lesz kerek és egész, akkor kérlek, nézd most ezt el nekem!

Hogyan került az ACCESS az életembe? Volt egy kis spiri, egy kis ezo az érdeklődésemben. Kozmetikus voltam és masszőr. Ott volt a test, ott volt a fej, kerestem az eszközt, amivel egy spiri/ezo kozmi/masszőr kiteljesedhet, de nem ezt kaptam, hanem sokkal többet!

Ismerkedtünk egymással az ACCESS és én, majd jött egy tuti mélypont az életemben. Depressziós lettem, majd pánikbeteg – hívjuk így – még azzal a gondolattal is eljátszottam, hogy nem vagyok erre a világra való, de végül is maradtam itt, és most már mondhatom, hogy kérdésben maradtam.  Választottam: az életet és az örömöt. Egymást követték az tanfolyamok, kezelések, facilitálások.

Mit kaptam? Önmagam lettem – félelmek, falak és elvárások nélkül.

Igen, most már rá tudok, úgy nézni, és elismerni, hogy választottam valami mást  (és, hogy azok, akik ott járnak “pokol mélyén” – ha akarják, szintén választhatnak valami mást).

Az életem, ha ránézek, gyökeresen megváltozott. Egyrészt se híre, se nyoma a pániknak és a depressziónak, álmaim házában élek. 8 év után feladtam a vállalkozásomat, mert teret éreztem a ebben a munkában, amiben most vagyok. Ha feladod a vállalkozásod, akkor azt mondják, csődbe mentél. Egy ideig el is hittem ezt én is, majd választottam mást és újrateremtettem az életem, és kiteljesedtem.

Egy hónapja született meg az elhatározás, hogy „láthatóan rálépek az ACCESS útjára. Akkor született meg bennem a TE TEREMTED – elköteleződésként magam, a választásaim és az életem mellett.

Mi történt azóta? Nem is tudom szavakba önteni – egy energetikai Cunami!

Napról napra megélem, hogy valóban a nézőpontunk teremti a valóságunkat! Ha elköteleződünk egy választás mellett, akkor tényleg megállíthatatlanok vagyunk, és bármit megteremthetünk!

Az Access lehetséges eszközök, választások tárházát mutatja meg, hogy az erődbe emeljen. Segít abban, hogy elismerd, azt a tudást, ami benned van. Ebben én segítőd lehetek, akivel össze tudsz hangolódni, aki közel mer menni a fájdalmadhoz, aki lehajol és segít felemelkedni, és felülemelkedni, ha kéred,  aki szeretettel fordul feléd, és erődbe emel.

Ha úgy érzed, hogy ez megindít Benned valamit, ha az utadon társad lehetek, akkor szeretettel várlak akár kezelésre, akár workshopra vagy egy képzésre.

„ Tényleg meg akarod változtatni a Földet? Legyél boldog! A boldogságod fog virágzást hozni a Földre. Egyetlen dolog szükséges ehhez – választás. A boldogságot választani”- Dr Dain Heer –